Sen z hrníčku
Do hrníčku naleji si čaj,
na chvíli zrcadlí se ráj,
napiji se lahodného moku,
zavřu oči, přemýšlím trochu,
v představách cestuji,
sama se sebou bojuji,
silné jsou sny,
hezké by to byly dny,
dopíjím pomalu čaj,
mizí v představách ráj,
prázdný hrníček v dlani,
je konec snění.
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, Házté, Květka Š., WAYWARD, Psavec, Markéta Hl., labuť, T-Mac, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)