Optimistická
Anotace: ...vznikla na podnět jistého laškování se smrtí...
Se smrtí se nelaškuje,
pošleme ji do háje,
ať se zavře do své sluje,
vždyť ta baba hnusná je.
S Láskou je to trochu jiné,
ta miluje radost, smích,
bojuje i za nevinné,
prohání se v ulicích.
Nebo třeba jenom zkouší,
kolik toho srdce zvládne,
pak projede s Tebou houštím,
svoji touhu neovládneš...
Přečteno 294x
Tipy 20
Poslední tipující: Churry, Prokešová, Tanzania, Zasr. romantik, fab four, Psavec, Mbonita, T-Mac, Tacca, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)