Anotace: ...
Když jsem tak pročítala Tvé dílko.... jen tak jsem v hlavě přemýšlela a napadlo mě, že proti zbraní se musí jít zraní (obrazně řečeno, jako př. jsi zlý, budu taky... apod.) Tvá báseň se mi líbí, má hodně do sebe, je dobře čtivá a hlavně myšlenková. ST!
12.07.2009 14:09:00 | NikitaNikaT.
MG-42.. Tisíc kulí za minutu.. To je zbraň pořádnýho chlapáka.. Za Voj.H.Ú. Sleep.. :)
08.07.2009 09:25:00 | Sleepwalker
no třeba radši utrousím jedovatou poznámku, jdou mi špatně ty hrubý záplaty
07.07.2009 15:37:00 | Markéta Hl.