Požitek
Anotace: Meleme..meleme kávu...
Meleme meleme kávu
jedno zrnko :Sem:
Zatočíme..
Rádi vybočíme..
S chutí skotačíme..
Vánek nám pohladí záda
posune čas
sluníčko zahřeje
co máš ráda co máš rád..
Meleme, meleme kávu
dlouho si budeme hrát.
S básničkou..
S kávičkou..
S doutníčkem...co kdo po libosti
fantazie je sama pohádkou
Meleme,meleme kávu
Už voníme..
po jahodách
po malinách
promlsáme se celou zahrádkou.
Zatočíme..
Rádi vybočíme..
S chutí skotačíme..
Meleme,meleme kávu
jedno zrnko :Tam:
Přečteno 356x
Tipy 29
Poslední tipující: divoska_jaja, poustevník Jirka, střelkyně1, Zpátky, Kars, Házté, Flamy, Zasr. romantik, ziriant, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)