LETNÍ
Anotace: /ROZMARNÁ ALE NE TOLIK/
Že slova zkrásní
v té pohodě
letních dní
bez mráčku
ve fráčku
z polibku
co necháme nahodě
cest, a hledání
co zbude po Tobě
no tak lásko zhasni
toužíme po sobě
čas nám zkrásní
je rozmarný
JAKO JÁ, JAKO TY
jako krásné naše plány
co do srdce jsou vetknutý.
Přečteno 262x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kuskus pruhovaná, NikitaNikaT., Elza511, ziriant, Jarka, Aliklat, Psavec, Mbonita, Glloxy, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)