Anotace: ... inspirace ... http://liter.cz/Basne/245774-view.aspx
Sbírka: spánek je malá smrt
všem vám tu děkuju - a dodávám (hlavně kvůli komentáři JFdF): myslím že člověk, většina lidí, umí vybrat slova co potřebují - dokážou lhát předstírat, ale aj potěšit a rozradostnit - nemusí to být vždycky správně dekódováno ale každý má možnost říct co sám chce... myslím já :o)
07.07.2009 23:39:00 | hanele m.
Skutečně vyjádří, co kdo chce? Někdy ani ona nestačí.
Ta z obálky...!
07.07.2009 18:39:00 | Juan Francesco de Faro
jo,tak tomu říkám parádní dílo ale to u Tebe zas není nic neobvyklého že...
07.07.2009 18:27:00 | jedam
Sedím tu, přemýšlím o nich, četla jsem je dvakrát a ještě budu... zajímavé, k přemýšlení, s trochou hádanky a... krásné!!!
07.07.2009 15:59:00 | labuť