Teplo
Anotace: po troše tepla si občas stýská každý - tentokrát volně, ale snad to nebude tolik vadit...
Stmívá se a den
naposledy zamával
nám oběma.
Poslední polibek
a slunce na západě krvácí,
to proto, že tě musím opustit.
Reflektory hvězd, či aut,
svítí na mou cestu
a já hledám teplo;
teplo které jsem nacházel u tebe
a teď je pryč,
ale snad ne na dlouho.
Ještě cítím tvůj horký dech,
tvoji sametovou kůži,
ale už je to dávno ...
Přečteno 282x
Tipy 13
Poslední tipující: maliska, Klíček, ziriant, Psavec, Mbonita, WAYWARD, Bíša, labuť, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (4)