Chronická tryzna
A zase se vrací
pocit beznaděje
v dešti
s mokrými vlasy
spletenými do copu
bezhlavého smutku
blízko srdce
na dně
rozhřešení
neublížit nikomu
stále jsem na začátku
se sítí plnou
pochybných porozumnění
a hloupých domněnek
neublížit
žárlivost a nedůvěra
ve svou vlastní hodnotu
sebevražedně pokořuje
zdravý rozum
z pekla
hebkého návleku
na tikajícím strojku srdce
hořký následek
bolavých zkušeností
nedůvěra k jinakosti
mimo zažitá pravidla
zamotáni
do zpuchřelých cárů
vlastní zloby
přežíváme
užíráme se
s tikajícím tichem
hvězd nad hlavou
s totálním úsměvem hlupců
a neexistujicí schopností
uvěřit
v čistotu
nevinnost
slov
srdce
něha
pravda
soucit
přátelství
stalo se
bolím
v zápěstích
zeleně tvarované tmy
za okny z nedostatků
pro malostíny
v obráceném trychtýři
životních proher
Přečteno 325x
Tipy 31
Poslední tipující: Jana M., J.Švihovský, Agniezka, Lorraine, Veru, stmivani.na.lepsi.casy, Manon.H, Noc17, nejsembásník, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)