Důvěra
Anotace: někdy je zoufale marná
Z puzzlíků vlastní duše
nejde ti složit celek!
Snažíš se neuměle,
však vychází ti
pouze mozaika.
Lékařské konzilium
vyneslo verdikt:
"Kazí se duše v těle.
Svěrací kazajka!"
Ty nemáš sílu bránit se
a oni neumí ti pomoct
vyrvat se touze z pout...
Zbývá jen přijmout
diagnózu "bezmoc"
a z lásky k lidem
bezhlesně zahynout.
Přečteno 332x
Tipy 58
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Kristýnka15, Nergal, Tanzania, maliska, Agniezka, BARBYE, Ctěný pán, Kars, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)