Anotace: něco málo o nás..s lehkou nadsázkou..pro pobavení milí čtenáři:-)
Sbírka: Podstata života
Co na to řéct, drahá Mbonito? Diplomaticky vyjádřeno, lehoučce k zamyšlení, dobře zvolená slůvka, každého človíčka jsi přávě pohladila. ST!!!
08.07.2009 20:37:00 | NikitaNikaT.
A kdo je to muž Erotoman a žena Afrodita? To mi nikdo nevysvětlil. A já se chtěl taky zasmát. Hi,hi,hi. Teď vypadám jak de Bill.
07.07.2009 23:20:00 | Zasr. romantik
Čekala jsem ji v jiných polohách, ale to sedí víc! Je to prima, nápadité, hravé.
Ale co když to s tou chválou přeháním?:D
/můj problém/
07.07.2009 22:17:00 | kikis
Hele tohle je dokonalost - obojí osm písmen, obojí je zranitelné..dobrá třešnička na večer :-)
07.07.2009 21:42:00 | Chancer