bez signálu
šumění z rádia
je ten pravej song pro tvoje uši
tvoje vlastní slepota
je ten nejkrásnější obraz světa
-plechové skříňky
něžně otevírají svoji náruč-
chtějí nás uzavřít mezi sebe.
snažím se z toho dostat ven
je to labyrint.
signál se ztratil
mezi náma
něco se stalo s tim uvnitř
a já nechápu co.. proc?
šumění z rádia
cítíš jak moc je ti všechno vzdálený?
Přečteno 317x
Tipy 22
Poslední tipující: jedam, Markéta G., její alter ego, Raziel PsyDearth Characith, Lota, P.P.S., Gabi, s.e.n, Psavec, 6thSun, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)