Hollywoodská krása z plakátu
Bary, kluby, velká pláž,
Praha,Brno, Hollywood,
Pár panáků na kuráž,
Hlavně když jseš very good.
Sukně mini, plavečky,
To je jejich arsenál,
Malé,krásné zadečky,
To aby ses chlape asi bál.
Hollywoodská krása z plákátůůů,
Na tebe mává,
Hollywoodská krása z plakátůůů.
Ti do hlavy brouka dává,
Hollywoodská krása z plakátůůů.
Není až tak zdravá,
Hollywoodská krása z plakátůůů,
Ta přeci není vůbec pravá.
Opálená sexy těla,
Plochá bříška,útlý pas,
každá fotka je tak skvělá,
Hollywood je plný krás.
Botox a prsní implantáty,
Trocha koksu, hodně make-upu,
Pěkný fotky na plakáty,
I´m sorry, já to asi nechápu.
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: Arret, WAYWARD, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)