Neměj
Neměj jméno lásko
Mám v hlavě obrázky
Ty se mi noc co noc
Otisknou na polštář
Myšlenky chodí bosy
Všichni mi říkají
Co z toho vůbec máš?
Ale já…
Já nechci vědět kdo jsi
A jestli jsem kdy snad
Chtěla vše pojmenovat
Všechno to odvolávám
Budiž mi odpuštěno
Ty lásko neměj jméno
Nechci tě nikdy znát
Snad ani pomyslet
Ty rozpaky a touha
By svedly zničit svět
Přečteno 309x
Tipy 27
Poslední tipující: Noc17, zenge, Loveless, Gabrielle, susana načeva, Mannon, jedam, Sllunce, drsnosrstej kokršpaněl, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)