Zagreus
Není to snadné, najít sám sebe,
ztrácíš se
mi,
v zrcadle hledáš svůj obraz,
svého
netušení.
Zneužíváš lásku pro svou cestu
nalezení,
skrz ní
potkáš jen vlastní tvář
bezdušení.
Bloudíš …
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Gregy, BARBYE, labuť, WAYWARD
Komentáře (0)