Na klidných vlnách
Anotace: ...někdy se poštěstí, ale ne na dlouho
Na klidných vlnách
Nechávám se unášet větrem
Nesu se na vlnách
Ruce za hlavou
A připitomělý úsměv na tváři
Nesu se na rytmech melodií
Na rýmech poezie
Nesu se dál a dál
Lehce se houpám a relaxuji
Dnes jsem poštou obdržel malý ráj
Tak se na něm kolébám
Pluji po obloze s mraky
A mávám vám, co jste dole na ulicích
Letím dál a dál
V pomalých rytmech melodií a klidu
Neopil jsem se
Ani jsem si nedal dávku
Prostě jsem se dokázal uvolnit
Až to přejde a přijdou starosti čeká mě dlouhý pád
Skončím jako placka na chodníku
Ale zatím tomu tak není
Tak se nechávám unášet pryč
Přečteno 264x
Tipy 11
Poslední tipující: Házté, Bíša, Psavec, maiali, BARBYE, Kapka, labuť, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)