DVACET VTEŘIN
Anotace: ...závěr se mě netýká ;)
***
Ženo kafe
dělej
Dvacet vteřin
dík
Technika pokročila
***
Lásko citů vzdálená
nechej mi tu na chleba
city v sobě chlácholím
ničemu se nedivím
poznám lásku vezdejší
snad už nejsem včerejší
kopnu decko kořalky
tobě koupím korálky
jsi ta moje jediná
zítra půjdem do kina
v kině dávaj kraviny
to nevadí jsme tu my
my si s polu užijem
trošku vínka upijem
po pohárku na zdraví
zase budem svévolní
to už stačí proklatě
zase skončím nahatě
dvacet vteřin hmmm
použijeme techniku
***
Přečteno 303x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, střelkyně1, P.P.S., efeeez, Juraj Hrom, enigman, Bíša, Flamy, sophia92, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)