Skvělý! Říká se, že básník píše nejlépe o tom, co sám zažil. Ale Ty máš jistě bujnou f(T)antazii?
08.07.2009 13:44:00 | Zasr. romantik
Moc dobrý.Ale třeba si s Bárou užil...
Příště si snad jiné "divé" ani nevšimne.
08.07.2009 12:33:00 | Květka Š.
Po prvním přečtení jsme se hluboce zasmáli. Po druhém už ne tolik.. Trefila si momentální rozpoloženost mého kamaráda(jeho komentář):sice v obráceném sledu událostí, ale sedí to takřka dokonale.
08.07.2009 11:01:00 | T-Mac