Chceš zas letět dál
Chceš zas letět dál
Přistání bolí
Tvrdě narazils
O zem hlavu
Sis rozrazil…
Síla větru
Stočila směr
Z výšky k nebi
zařadils volný pád…
Chceš zas letět dál…
Slunci blíž
Zimu nevnímáš
Padáš smrti vstříc
Celý života film
Stačils promítnout
V kině „Duše“ ,tvé
Od zítra ční nápis: „Zavřeno, dnes nehrajeme….“
Na louce našli
Kousky z tebe
Hrající děti
Modré je nebe
Modré je nebe
To se tak tváří
Tam na konci
Tvá svatozář září
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, Květka Š., staruska
Komentáře (1)
Komentujících (1)