My way
Anotace: díky, Frankie ...
Mít ve vlasech
pár krůpějí
co osvěží
můj horký spánek,
dál cestou jít
jít s nadějí
a cítit v nich
ten vlahý vánek,
a na stráních
se posadit
a z mraků číst
o dálce krásách,
nevědět nic
o nesnázích
na botách prach
a vítr v kapsách,
jen veršů pár
tak, v náznacích
si sem tam psát
o lásce nás dvou,
a občas létat
v oblacích
to je můj cíl,
tak to je má pouť.
Přečteno 330x
Tipy 34
Poslední tipující: Házté, poustevník Jirka, Elza511, Zasr. romantik, shakespeares, Markéta Hl., Jarka, Kars, danav, Bíša, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)