Zagreus II
Vím co chci,
Tak proč se neposlouchám,
Proč ovládají mě smysly,
Touhy, rozkoše
Proč chtíč zaslepil mi oči
A já chci ovládnout
Tebe
Sám v sobě hledajícího
Smrtonoše.
Dne se hraje:
Destruktivní vztah oboustranný
Já dirigent
a on
Kakofonie.
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Gregy
Komentáře (1)
Komentujících (1)