Óda na ...
Anotace: ;-) - reakce na http://liter.cz/Basne/245253-view.aspx
Novodobým rytířům
se říká gentlemani
a nemusí k Vám hned
přicválat v zbroji.
Stačí když z nich číší
opravdová síla Muže,
jenž
ochráncem je pravdy
a taky všech dětí a žen.
A přece vyvolená
jen jedna být může,
ač má trny, ví, že
je to jeho křehká růže
Přečteno 370x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Elza511, Woski, nejsembásník, JardaCH, P.P.S., fab four, Simísek, Thesssinka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)