Anotace: ... střípky zpráv ... se spoluúčastí samozřejmě (nepíšu si sama se sebou :o)
Sbírka: spánek je malá smrt
Hezká... tím víc mě zaujala, že jsem si shodou okolností právě četla o Pompejích...
10.07.2009 00:04:00 | Eve
Libi se mi toho v ni tolik, ze ani nevim, kde mam zacit. Treba to brzdeni a pak ten zaver. No proste skvela skvela!
09.07.2009 10:11:00 | Dota Slunská
Skvěle napsané, myšlenkové, tak působivé a čtivé... kdo ví, možno se v tem kdosi nande.
08.07.2009 21:27:00 | NikitaNikaT.