film
Anotace: ................takova trochu po "bukowsku" kdyz si to tak ted ctu....................
svůj odraz zatracuješ
pliveš si do tváře
VLASTNĚ SE MILUJEŠ
a nedokážeš to popsat
nechceš nahlížet do svý hlavy
ten zmatek tě zabíjí
čekáš až se v tobě narodí něco lepšího
něco, co by stálo za uznání
toužíš po reflektorech a po vůni drahých doutníků
a mezitím jen píšeš vzkazy na zrcadlo,
který nikdo nečte
motáš se ve spleti ulic a nenacházíš nic novýho
karty jsou rozdaný
a ty se svýma sakra nejsi spokojenej
posloucháš moudra těch chytráků okolo
a směješ se jim do ksichtu
sám hledáš slova
sleduješ lidi v autobuse
feťáky v parku
a přijde ti to všechno dohromady zajímavý
chtěl bys o tom natočit film
jenže lidi tohle nezajímá
nebaví je záběry na jednu věc, delší než tři sekundy
nesnesou když musí přemejšlet
Přečteno 278x
Tipy 14
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, slečna.závist, embryo v hlave, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, bejbyyyy, 6thSun, Bíša, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (4)