Prvotní cit
Pompézní hostina, rudá krev tekla..
Pozvedám číši na tvou počest, můj pane,
vrátil se zpět můj zplozenec pekla.
Černá svíce místností plane..
Tobě, můj pane, vzdávám hold lidské trosky..
Nechť pravda zazní půlnočním tichem,
spoutaná okovy, spoutaná prvotním hříchem.
Jo prvotní cit rozleptá vám mozky..
Z beder tvých, můj pane, sejmu vinu,
spasím tvou černou duši.
Propadám v náruč chladnému stínu,
bezcitnost mi přiléhavě sluší..
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Linda Etschyick, Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)