k obsahu
je to jak diadém
vyndaný z potahu
a forma
jak koruna krále
ale tím jsi
stále
podoben skále
z níž své verše
do prostoru posíláš
nám
drobným..jednotkám živé hmoty
za naše živé ploty..
ST
09.07.2009 17:33:00 | Mbonita
Waywarde, WOW!
Naprostá nádhera! Nejlepší, báseň co jsemk dy četl!
Všechna čest tvé tvorbě pane Básníku básníků.
Jo, a jinak též děkuji za tipy....
ST je málo:o-)
V pokloně,
TOMÁŠ PŘIDAL
09.07.2009 12:01:00 | Tomáš Přidal
Forma básně
nevšední
hezky se line
plyne
napíná
přináší potěšení
příjemné je čtení.
09.07.2009 09:51:00 | s.e.n
st
09.07.2009 00:25:00 | rybí prdy