BÝT
Anotace: ... děkuji za dva nádherné večery ... Karlovy Vary v celé své kráse ... jsem pouze zprostředkovatelem těchto veršů ...
v prachu stříbrného plátna
zrcadlená bolest z minulých životů
trik
s příjezdem lokomotivy
kdy vlak vjíždí do kavárny svět
s panikou vyběhnout nahý na most
přes minulost
na závodním okruhu
jediného dne
prožít extázi
bdění
hadí pramen
stékajíc po kapkách
kdy měsíc couvaje
oblohou
uzemněn Tvojí dlaní
k podlaze vlastního uvědomění
čas
pozastavený
v kolonádě nahých sloupů
jenž odměřují světlostínem
chvění našich srdcí
dům
rozesmátý v tanečním tempu
hoří
minulostí
nad ránem
přítomnosti
BÝT
Přečteno 297x
Tipy 34
Poslední tipující: fab four, unstoppable, floreciente, carodejka, STIMPRE, s.e.n, Levandule, Noc17, Bíša, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)