mezi tichem
.
Najednou je ticho mezi námi,
vteřina za vteřinou kape jako jed.
Už nejsou slova která hřála,
vyrostla kolem hladová zeď.
Prodáváš duši za mrzký peníz
a slova měníš na drobné,
čekáš jen obdiv a velkou slávu,
když někdo z nich si uďobne.
Nejsou už ani krásné lži,
jsou teď slova která boří.
Svoje verše jenom prodáváš
za pozlátko na nádvoří...
.
Přečteno 419x
Tipy 36
Poslední tipující: jitka.svobodova, a_tao, Lioness, carodejka, fab four, Holis, Flamy, Actafool, Bíša, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)