dávám tip za celkovou stylizaci tebe jako básnického subjektu:-)
10.11.2009 16:59:00 | černý motýl tmy
Kdyby tady byl pejsek s kočičkou, nářkli by tě z plagiátorství.. Prej už takto vyráběli dort.. :)
04.08.2009 17:48:00 | Sleepwalker
Máš tam synu zdá se revoluční verše. Asi jsi překonal i Cimrmany a jejich absolutní verš. Ty koncovky éé, éé mě dostali. Taky vidím, že psát oslovující básně není až taková věda, jak jsem si až do teď myslel.
09.07.2009 10:02:00 | René Vulkán