Slapy 2009 aneb VZPOMÍNKOVÁ PANSKÁ
Stejné místo
-jako loni-
jen nálada
krapet jinačí.
Stejná chatka
-stejní lidi-
a ticho!
S vínem růžovým..
Stejný výhled
-na ty skály-
a hřiště kypící
životem.
V hlavě znící
písnička neurčitá
-nánaná nana
nánaná nana
nánaná nana
nana ná..-
Pro mé oči
a jejich tváře
víkend spolu
ztrávený.
Odcizenost.
Před vším,
před starým světem,
před starými lidmi
-žijeme vzpomínkami
***
Ale bylo to fajn. Děkuji Vám všem za přijetí, díky za ten víkend, díky za Vás.
Třeba za rok.. naviděnou...
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Alex Foster, Churry
Komentáře (0)