Když slyším ticho, představuji si toho mnoho. Líbí se mi tvoje báseň je určitě na Tip
18.02.2010 01:35:00 | jaroslava anna
snažím se teď mluvit čím dál tím míň...není to tím, že nemám, co říct...špíš není moc lidí,co by chápaly moje myšlenky...a možná, že věřím, že když budu zticha, tak přijde to moje přání..že už ho nebudu rušit řečí...;o))) možná jsem naivní magor..:o)))
20.07.2009 16:02:00 | Agniezka