V noci bubákem
Anotace: ...:D.. pár pravd o mně.. tak pst:D
Přes den zasněný romantik
v noci bubákem
věčně usměvný dramatik
s drzým zobákem.
Jsem fraška dvounohá
nenosím slipy
nevěřím na Boha
ani na tipy.
Já, hravý ichtyl
dítě s plenou
Vždycky jsem dychtil
býti ženou.
Nebudu tvůj Jin
nevěřím lásce
jsem kouzelný džin
ukrytý v masce.
Přečteno 409x
Tipy 31
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, sei to do, Juliete, el viento, fuu, Tanzania, Radek.oslov.Šafárik, PPetrushka, Házté, lady_esik, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)