Pravda rodí
Pravda rodí
V pohodě jsem!
Motám se kolem lží
Jež nenávist plodí
Závist sílí….
Chci zas v tobě spát
A ty se šklebíš
Na celý kolo
Se řehtáš
A tím mě školíš….
Strašně mi škodíš….
Vím, pravda rodí !
A ptám se.
Co plodí ??
Jaké ovoce,
Nebo jen onuce ?
Všeho moc, škodí !
Už nejsem v poho.
Hledám, kdo z koho!
Hádám se s katem
Chci být knězem.
Rozhádán svědomí
Nervózní život si kořením
Žal nesu hrdě
Dopadnu tvrdě !
Zbytky sil seberu
Nechci být za poseru
Odvahu, odvahu.
Hochu, odvahu!
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)