/Anti/stresová.....
Anotace: jestli my se z toho někdy vůbec dostanem....:P:)
pluju si takhle
na flašce abnormálního stresu...
200 lidí určuje směr
a já jsem jejich kormidelníkem ...
Plujem do stanice Antistres..
stávkovat nás nebaví ..
je vedro
a tak se svlíkáme do utopie...
reálno se sebevraždí
na víčku od falešný Coca-coly....
cesta tam je fešná
a nevděčná ...
/nikdy nevíš kde se ztratíš/
šišky z listnáče nám razej cestu
se žárovkou v ruce vidíme zase o něco dál ....
Blížíme se ke stanici Antistres
a protože je krize.......
Ta stanice
už
dávno
...............................neexistuje!!!
Nejspíš se brzo zblázníme....
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: jvacl, Nussichoco, roztoč_v_mé_hlavě, Bíša, divoska_jaja, démon zatracení
Komentáře (1)
Komentujících (1)