Australie
Anotace: Písničku složila moje nejoblibenější Ruska spěvačka. Ja jsem se to jen snažila přeložit.
Vyprávěj mi o Australii, je to krajně zajímavé.
Možná tady ja zakotvím, zařvu "Zdravím Oceáne!"
Tajemství se stanou jasná, pochopím, stanu se lehčí.
Sama sebe zvednu vzhůru v pažích pruzračnýš pod deštěm.
Povídej mi o ironii, je to krajně zajímavé
Doufám, že je to snad čestné, podezřívám, že prolhané.
Tvoje vůně jsou neznáme.
Vlastně ja tě vůbec neznám. Zatím poprvé mě vidíš.
Ja odpouštím a dopředu. Naopak jen nenávidíš.
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (0)