Poprava
Točí se točí,
jak vír na vodě.
A něco končí
na vzdor té pohodě.
Myslím a nevím,
co měl bych si přát.
Snad jednou povím,
jak měl jsem tě rád.
A přesto teď ruka
s pistolí čeká.
Budou to muka,
však hlína je měkká.
Živote tys plný hoře,
leč sladký jak sen.
Teď už vím dobře,
jak tebe miloval jsem.
Strach se mi plíží
pomalu v mysli.
Víčka se klíží,
dochází kyslík.
Popravili mě,
já nevím zač.
Zase se sejdem,
tak už neplač.
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: filion11
Komentáře (0)