Motýlí
motýlí křídla
chtěla bych mít,
ze žlutých květů
nektary pít
na lesní mýtině
schovat se v mechy
usnout na květině,
neslyšet vzdechy
rozsévat radosti
na březích potoků,
prameny hojnosti
dopřát všem potomkům
pro radost človíčků
zabarvit světy,
na malou chviličku
zazvonit květy
pokropit vůní
zelené lány,
v průzračných tůních
zahojit rány
Přečteno 391x
Tipy 40
Poslední tipující: Holis, staruska, floreciente, Elza511, kroužek, Churry, Stoneman, Markéta Hl., fab four, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)