V bezmyšlenkovitosti
Anotace: ... už nic nebude stejné.
V bezmyšlenkovitosti
Uviděl jsem ji očima plnými studu
a chtěl se rozplynout ve večerní mlze
ztraceného v šeptaných slovech
odzbrojila mě upřímným úsměvem
ten večer byla nádherná jako nebe
Odevzdal jsem všechno co mám
nenechal si ani jeden falešný pocit
potřebuju cokoliv co je její,
abych se mohl nadechnout
a i dnes je nádherná jako růže
ta úzkostlivost je něžnou bezmyšlenkovitostí a
podomácky vyrobená sebevražda všech lží
už nikdy nemůžu být jako předtím,
dostal jsem její rty k svým...
Přečteno 366x
Tipy 18
Poslední tipující: Tacca, Jana M., Psavec, labuť, jedam, sophia92, januve, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, hanele m., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)