Snažím se
Snažím se překonat
světelnou délku,
rozptýlit se na moment
v jednotném celku.
Splynout zde v jednotě,
v hlasitém tichu,
v nehybném bezvětří,
světelném křiku.
Okolo andělé i bytosti jiné,
proč musím hned nazpátek,
kde jsou jen lidé ?
Přečteno 300x
Tipy 13
Poslední tipující: Mbonita, Bíša, Žqáry, WAYWARD, Nergal, Psavec, Gudula, Házté, labuť, Káňátko
Komentáře (2)
Komentujících (2)