A pak, kdeže je ta pravda, že? Skvěle podané dílko, mně velmi známe, jako že života vystřižené, a tak jen tak krátce jsem si povzdychla, pro lidé hrají si na Hamleta... ST!
12.07.2009 18:33:00 | NikitaNikaT.
Hamlet ví, pravdu zná
v jeho slovech se nikdo nevyzná...
Chceš být jak Hamlet bláznivý..
Jo? Raději být nevědomý, srozumitelný a normální.. :) Nebo né?
11.07.2009 05:51:00 | Sleepwalker