chtít víc než mám..?
nemůžu chtít víc, než mám,
nemůžu, no než se odhodlám,
nastavit dlaň,
budu si hrát,
a zpívat lá lá lá..
a co já vím,
co můžu teď mít..
nadosah..
já pořád sním,
a vím,
že..
až jednou snesu se z modrého oblaku,
budu chtít míň,
protože ten, kdo chce mít míň,
má víc než má..
Přečteno 315x
Tipy 19
Poslední tipující: strawbery, Juraj Hrom, floreciente, NikitaNikaT., Hloupá Květinka, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Bíša, E-MM-A, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)