Anotace: taková blbost někomu tam na hoře, s kým byla vždycky sranda a teď snad lítá v peří ptáků....
Tak tohle mě fakt dostalo...asi nikdy by mě nenapadla myšlenka typu: třeba to bude hezký až umřem atd. je to fakt super :)
10.03.2006 11:21:00 | -Wendy-
jo,je to dobrý,ale netroufl jsem si to hodnotit,něco tam je a to něco se tam v tom krásně hřeje,ale taky něco tomu chybí.vidím že máš taky rád volný verš ;)
06.11.2005 09:35:00 | sköld