Ráj
Byla krásná letní noc,
přesto toho bylo vidět moc.
Dvě postavy lesem kráčí,
nemaje cíle,
všude kolem skály bílé.
Není důvod někam spěchat,
je jedno že bosí blátem jdou,
protože právě tyto zážitky
a pohledy v hlavě nehynou.
K večeři chléb a vodu,
kolem cítí svobodu.
Pak světluškami obklopeni,
do spacáků zahaleni,
usínají krásně vyčerpáni.
Jedna myšlenka se jim do hlavy celou dobu nutí,
a to ta,
že život není jen o počtu nadechnutí...
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, T-Mac, Jarka, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)