Nádražní
Anotace: volná chvíle při čekání
V podvědomí lidí
schází pár řádků
sladké poezie.
Každý který vidí
naději za levým rohem
s láskou si pak žije.
Piju sladkou čokoládu
a čekám na vlak
¨v Budějovicích..
Lidé..
sedí, přemýšlí, čtou, meditují.
Přicházejí, odcházejí.
Spí
i usínají..
Brzy bude půlnoc.
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: Miroslav Možný, T-Mac, Veru, Kapka, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)