Řeka
Teče si teče,
plná energie,
nikdo jí neuteče,
u konce, plná nostalgie
jestli odpověď v ní hledáš,
počkej si až se uklidní,
možná za pravdu jí pak nedáš,
vyčkej až se rozední
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Alasea, Elza511, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)