Tohle se Ti mocka povedlo, skvěle vyjádřené, lehce k zamyšlení, vím, že nejsi sám, kdo očas takový to pocit má... hlavu vzhůru, dny pro Tebe ještě nekončí.
10.07.2009 22:23:00 | NikitaNikaT.
Nacházím v té posmutnělosti kouzlo, krásu a šimrající naději. A co se týče snílků, ač to v životě nemají lehké, prožívají mnohem víc než by se obyčejnému člověku jen snilo:-)
10.07.2009 21:53:00 | ziriant