Bohužel
Anotace: nalitej, ale v koncích...
Vpíjíš se do kapek rosy
a vnímáš rytmus
metalu, rocku
přesto
na harfu
hrají
princezny
od Sapfo, na lyry
nekoukají zpět, melodii polí
kde rostou žampiony
Vpíjíš se do listů
a ucpáváš žilnatinu
prostým smrkům
kde hálky
hledaj místo k žití
Vpíjíš se do molekul vody
abys H2O přinutila
k hraní na
housle
Nemám rád poručnictví poezie
Přečteno 354x
Tipy 22
Poslední tipující: Koskenkorva, Churry, LeeF, Simísek, lexus, labuť, bez nápadu na přezdívku..., Psavec, padající do neznáma, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)