Zamčená chutnaj více,
když provoní ti líce,...
...jsou máslem pro krajíce...
Prostoupí hrdlo, jícen,...
Zahřejí v žaludku.
Rázem je po smutku,
jestli kdy jaký byl.
Však poté, co projdou traktem,
stávaj se často paktem!
Kéž byly by víc než aktem,
co lásku znesvětil.
14.01.2010 19:39:00 | Špáďa