Pod stromom
Anotace: Milujem ťa
Sbírka:
Moja
Myslím na tvoj úsmev,
myslím na tvoj hlas,
tvoju vôňu cítiť zas a zas.
Po tebe túžim či chodím, či si líham,
o tvojej láske stále snívam.
Len teba musím stále mať,
bozkami ťa krásne zohrievať.
Túžim ťa uniesť, túžim ťa mať,
s tvojou krásnou vôňou sa milovať.
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)