Chování jedné ženy
Nóbl dáma v
pánských kalhotech
s cigaretou
a deci piva
***
říhá jako chlap
no, fuj
***
je to dáma
z Vyšších kruhů
aristokratka,
která si nevidí
do huby plné
zlatých zubů
***
vyražte jí zuby
je to majlant
za to chování
by si to vysloužila
***
že jsem zlej
namyšlenost
není zrovna
fajn vlastnost
***
myslím si, že je
Paní Světa
přitom se jí
všichni klaní
jenom kvůli
jejím penězům
***
peníze kazí člověka
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Elza511, Nút
Komentáře (3)
Komentujících (3)