NA V TOBĚ
***
Bijte do bubnů hlavami hloupých
z jehněčích kůží vymlaťte zvuk
vlezlý a úlisný v žilách vám koluje
úsměv však v křečích jen a jen stagnuje
plastycké tváře mimikry bohů
v záhybech vášní šukáš u stromu
zadek máš spálený jitřením lásky
za vraždy miminek nezískáš vrásky
chyba je na v tobě ... neva že drží
ty jsi jen fracek malinko drzý
omrzlý prostředek vpředu se tyčí
ty sám však v kolenou dávno jsi … ničí
***
Přečteno 335x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Aliklat, slečna.závist, Juraj Hrom, poustevník Jirka, labuť, kuskus pruhovaná, Mbonita, NikitaNikaT., Harr, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)